Bedrijfsprofiel

Taxi Bellen Utrecht

Betrouwbare taxiservice

Betrouwbare taxiservice in en rondom Utrecht

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten taxivervoer. Naast particuliere en zakelijke taxi diensten bieden we ook groepsvervoer aan. Ideaal voor een gezamenlijk feestje! Ook voor luchthaventransfers van en naar Schiphol staan we voor je klaar. Een comfortabele rit, de snelste route, uitstekende service en een vaste lage prijs zijn bij ons standaard.

Naamsbekendheid en vaste klanten

Zowel particuliere als zakelijke klanten maken gebruik van onze diensten. Onze klanten kiezen voor service, vriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid tegen een vaste en aantrekkelijke prijs. 

Kwaliteit staat bij ons voorop, wij zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met de rit die wij voor je verzorgen. Wij kunnen met trots zeggen dat ons klantenbestand in de afgelopen jaren alleen maar is gegroeid. Wat begon met alleen het vervoeren van particulieren is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig taxibedrijf. Nu bieden we particulier vervoer maar ook zakelijk vervoer, groepsvervoer en transfers naar en van Schiphol aan. Naast kwaliteit en voldoen aan jouw wensen staan comfort en veiligheid bij ons ook hoog in het vaandel. 

We hebben een goede naamsbekendheid opgebouwd in Utrecht en hebben inmiddels al meer dan 10.000 vaste klanten. Klanten geven aan ons professioneel, flexibel, eerlijk en snel te vinden.

Waarom kiezen voor Taxi Bellen Utrecht?

We are the best! Onze chauffeurs zijn kundig, vriendelijk en op de hoogte van de snelste routes. Bij ons geen verrassingen achteraf, wij delen vooraf met u wat de kosten ongeveer zullen zijn. Taxiservice voor een vast en aantrekkelijk tarief!

Wat nog meer?

Chauffeurs Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele taxichauffeurs. Onze chauffeurs dragen nette kleding en houden graag het portier voor u open. Ook kunnen ze goed inschatten waar u behoefte aan heeft; gezellig kletsen of juist even genieten van de rust en stoelverwarming. Wanneer u koffers in uw hand heeft neemt de chauffeur deze over en ervoor zorgen dat ze in (en ook uit) de auto terechtkomen. U wordt bij ons echt ontzorgd. Auto’s We hebben verschillende auto’s tot onze beschikking. We hebben auto’s voor 1-4 personen maar ook busjes voor groepsvervoer tot wel 8 personen. Alle auto’s zijn in goede staat en voorzien van de nieuwste technieken om jou zo comfortabel en snel mogelijk naar de gewenste bestemming te brengen. Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan telefonisch, online of via Whapsapp.
Ervaren chauffeurs​
Hoge klanttevredenheid

We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en het grote aantal vaste klanten.

24/7 bereikbaar​
24/7 taxi service in Utrecht

Onze chauffeurs staan op elk uur van de dag voor je klaar. Vroeg in de ochtend, middenin de nacht of juist laat in de avond, wij voorzien je van vervoer!

Vast laag tarief​
Vast en laag tarief

We werken met vaste tarieven. Voordelige prijzen en geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf.