Zakelijk Vervoer

Professioneel zakelijk

Professioneel zakelijk vervoer voor elke gelegenheid

Wij zijn dé specialist op het gebied van professioneel zakelijk vervoer. Wij verzorgen veilig en discreet directievervoer of VIP-vervoer in en rondom Utrecht. Ook voor het brengen of afhalen van zakelijke relaties op luchthaven Schiphol staan we voor u klaar. Dat kan op elk moment van de dag. Onze luxe uitgeruste taxi’s voorzien u van het comfort dat u nodig heeft.

Geen stress en je energie kunnen richten op dat wat JIJ wenst

Soms zitten er gewoon niet genoeg uren in een dag. Als u kiest voor Taxi Bellen Utrecht zorgen wij er voor dat u zich gedurende de dag ontspannen en energiek blijft voelen en nemen wij u rijden (en focussen op de weg) uit handen zodat u uw aandacht kunt richten op hetgeen voor u het belangrijkst is; doorwerken en de afspraken van de dag goed voorbereiden en volbrengen.

Een taxi bestellen voor zakelijke reizen biedt jou en je medewerkers of collega’s, klanten en gasten vele voordelen ten opzichte van reizen met het openbaar vervoer of de auto. Waar je ook heen wil of naar toe moet, Taxi Bellen Utrecht staat voor je klaar.

  • Uitgerust, ontspannen en op tijd bij je afspraak aankomen
  • Geen volle trein, bus, metro of tram
  • Doorwerken terwijl je wordt vervoerd
  • Geen hoge parkeerkosten
  • Geen stress door file of het zoeken naar een parkeerplaats
  • Succesvol zaken doen want zakenrelaties worden veilig vervoerd

Afspraken op verschillende locaties?

Onze chauffeur zorgt ervoor dat u op elke plek van bestemming keurig op tijd aanwezig bent. Hij laat u weten hoe laat u wordt opgehaald en wanneer u moet vertrekken om op tijd bij uw volgende afspraak te zijn. Tussen de afspraken door, tijdens de comfortabele en veilige rit, kunt u rustig werken. Zo blijft u op schema en kunt u, eenmaal thuis, genieten van de vele andere dingen die het leven te bieden heeft (een lekkere maaltijd, tijd doorbrengen met uw gezin, sporten of misschien wel een avondje sauna).

Rijden op rekening

Heb je regelmatig een taxi nodig? Dan is het mogelijk om op rekening te rijden. Middels rijden op rekening kunt u als bedrijf of instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. Zo is het voor jou en je zakenrelaties een stuk fijner en gemakkelijk om gebruik te maken van onze service. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Lijkt dit u wel wat? Neem dan nu contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ervaren chauffeurs​
Hoge klanttevredenheid

We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en het grote aantal vaste klanten.

24/7 bereikbaar​
24/7 taxi service in Utrecht

Onze chauffeurs staan op elk uur van de dag voor je klaar. Vroeg in de ochtend, middenin de nacht of juist laat in de avond, wij voorzien je van vervoer!

Vast laag tarief​
Vast en laag tarief

We werken met vaste tarieven. Voordelige prijzen en geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf.