Particulier Vervoer

particulie-taxi

Veilig en betrouwbaar particulier taxi-vervoer in Utrecht

Particulier vervoer van Taxi Bellen Utrecht is er voor JOU! Jij, dat geweldige mens dat haar of zijn leven nog net iets geweldiger en soms iets gemakkelijker wil maken. Denk aan vervoer naar of van een bruiloft, heen en terug naar een begrafenis, een diner avondje met vrienden of droog (inclusief haar en make-up nog helemaal mooi) naar een feestje. Wij brengen je daar waar jij heen wil. Dit kan in Utrecht zijn maar ook aan de andere kant van Nederland. Wat je bestemming ook is, wij brengen je er 24/7 naar toe. We hebben passende en luxe uitgevoerde taxi’s voor 1-4 personen, maar ook groepsvervoer (tot wel 8 personen) behoort bij Taxi Bellen Utrecht tot de mogelijkheden. Onze auto’s zijn snel, schoon en voorzien van comfortabele stoelen met zachte bekleding zodat het u aan niks ontbreekt en het uitje al begonnen is zodra u in de taxi stapt. 

24/7 een taxi bestellen

Een koffiedate in de ochtend, een vrijdagmiddagborrel aan het einde van een succesvolle werkweek, dansen in de discotheek of opgehaald worden na een nachtje feesten? Hoe FIJN is dat! Bij Taxi Bellen Utrecht is alles mogelijk en staan we dag en nacht voor je klaar. Gun jezelf een stressvrij, plezierig en gemakkelijk leven! Eindig jouw activiteit bij ons en in stijl. We voorzien je graag van passend vervoer. Zien we je snel?

Jij genieten, wij de rest

Wil jij zorgeloos kunnen genieten van je activiteit zonder dat je hierbij moet nadenken over je alcoholinname, een parkeerplek en misschien ook wel of en hoe je dan weer thuis komt? Reserveer vooraf een taxi zodat jij in het moment kan zijn en alleen nog maar hoeft te genieten.

Voor de deur afgezet worden is ook ideaal als het regent! Hoe vervelend is het dat jou net in model gebrachte kapsel helemaal wordt verpest.

Wij zorgen voor passend vervoer voor het hele gezelschap en brengen je weer veilig en comfortabel thuis.

  • Geen stress vooraf en alleen maar genieten
  • Niet zoeken naar een parkeerplek of hoge parkeerkosten betalen
  • Droog en good looking op de plek van bestemming aankomen
  • Veilig en comfortabel thuiskomen

Reserveren

Een taxi nodig? Je kunt ons kort van tevoren bellen voor een taxi op dezelfde dag. Als je al weet wanneer wanneer je een taxi nodig hebt en het fijn vindt om dit geregeld te hebben kun je ook vooruit reserveren. Dit kan 7 dagen per week en 24 uur per dag. Reserveren kan telefonisch, online en ook via WhatsApp.
Ervaren chauffeurs​
Hoge klanttevredenheid

We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en het grote aantal vaste klanten.

24/7 bereikbaar​
24/7 taxi service in Utrecht

Onze chauffeurs staan op elk uur van de dag voor je klaar. Vroeg in de ochtend, middenin de nacht of juist laat in de avond, wij voorzien je van vervoer! 

Vast laag tarief​
Vast en laag tarief

We werken met vaste tarieven. Voordelige prijzen en geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf.