Taxi Schiphol

Komt u terug van een overheerlijke en ontspannen vakantie of heeft u dit juist nog tegoed? Taxi Bellen Utrecht staat 24/7 voor je klaar. Wij brengen en halen je heel graag naar en van Schiphol zodat jij ontspannen op vakantie kunt gaan of juist het vakantiegevoel nog even vast kunt houden.

Ga jij op vakantie of op zakenreis en wil je je geen zorgen hoeven maken over de rit van en naar de luchthaven? Taxi Bellen Utrecht zal je ontzorgen. Je kunt altijd op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat jij je vliegtuig haalt en ook dat er op het juiste moment een taxi voor je klaar staat om je weer veilig thuis (of waar je maar heen wilt) te brengen.

Taxi Schiphol

Een taxi van of naar Schiphol? Dit zijn onze garanties!

Alles rondom Schiphol is vaak stressvol. Het is een drukke luchthaven en je kunt niet zomaar overal parkeren. Lang parkeren is vaak ver weg en de plekken dichtbij zijn alleen voor kort parkeren en het ophalen van reizigers. Wij nemen deze stress graag voor je weg en zorgen ervoor dat je in een heerlijke ontspannen vibe kunt blijven. Kies voor jezelf en hiermee voor ons. Met Taxi Bellen Utrecht bieden wij je een fijne, stressvrije en betaalbare taxirit van en naar Schiphol aan.

Onze ervaren chauffeurs bieden een complete service!

Heb je een taxi naar Schiphol nodig of vind je het fijn dat er bij terugkomst op Schiphol een taxi voor je klaar staat? Wij regelen het voor je! Onze betrouwbare, vriendelijke chauffeurs zijn erop getraind om jou te ontzorgen. De chauffeur helpt je graag met je koffers en je kunt uitstappen bij een afzetpunt dichtbij jouw vertrekhal. We kunnen je uitstekend van dienst zijn wanneer je alleen of met een vriend of vriendin op reis gaat, maar bieden ook luchthaventransfers aan voor groepen en grotere reisgezelschappen. Wij denken graag met je mee en zetten ons in voor jouw wensen. Bij ons kun je rekenen op passend vervoer.

Een taxi van of naar Schiphol reserveren?

Wil jij voordelig met de taxi naar Schiphol? Wij garanderen je comfortabel vervoer volgens een juist tijdschema. Jij zult geen zorgen hebben. Heb je een taxi naar Schiphol nodig, eentje van Schiphol terug naar huis of misschien wel je werk? Wij regelen het graag. Jouw reiscomfort staat bij ons altijd voorop.

Wil jij ook profiteren van onze luchthaven taxi service? Maak dan nu direct een afspraak. Voor meer informatie of advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ervaren chauffeurs​
Hoge klanttevredenheid

We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en het grote aantal vaste klanten.

24/7 bereikbaar​
24/7 taxi service in Utrecht

Onze chauffeurs staan op elk uur van de dag voor je klaar. Vroeg in de ochtend, middenin de nacht of juist laat in de avond, wij voorzien je van vervoer!

Vast laag tarief​
Vast en laag tarief

We werken met vaste tarieven. Voordelige prijzen en geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf.